Nieuws

Notariaat Winschoten kiest voor Compello

Notariaat Winschoten heeft gekozen voor de online notariële werkplek van Compello. Zij wilde voor haar IT omgeving gebruik maken van de laatst beschikbare technieken en mogelijkheden om een geoptimaliseerde werkplek met een optimale ondersteuning te realiseren voor haar medewerkers. Omdat Compello zich al bij diverse notariskantoren heeft bewezen, is de keuze van Notariaat Winschoten op Compello gevallen.

Notariaat Winschoten kiest voor Compello

Speciaal voor de notariële branche heeft Compello één complete online notariële werkplek gerealiseerd. Alle voordelen van de cloud in één veilige omgeving met notariële applicaties. Met de online werkplek van Compello wordt een complete IT oplossing voor het notariaat gerealiseerd. Naast de standaard applicaties kunnen ook specifieke notariële applicaties worden ondergebracht op de desktop.

Betalen naar verbruik
Met de online notariële werkplek van Compello wordt een vast bedrag per gebruiker per maand betaald. Zijn meer werkplekken benodigd dan kan eenvoudig worden opgeschaald. Uiteraard geldt dit ook wanneer minder werkplekken benodigd zijn. Diensten afnemen vanuit de notariële Compello Cloud betekent dat er geen kosten meer vooraf zijn. Maandelijks wordt inzicht verkregen in het IT gebruik en wordt alleen betaald voor wat daadwerkelijk wordt verbruikt. Geen hoge investeringen vooraf en geen tussentijdse of onverwachte kosten. IT vanuit de cloud is flexibel, schaalbaar en tegen vaste lage kosten per gebruiker.

Enkele steekwoorden voor de online notariële werkplek van Compello zijn:

  • Gebruiksvriendelijkheid;
  • Overzichtelijkheid;
  • Ruime ervaring in het notariaat;
  • Stabiele en hoog beschikbare omgeving;
  • Betalen naar gebruik.

Wilt u ook weten wat de notariële werkplek voor uw kantoor kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.