Nieuws

Compello implementeert Office 365 bij IJsseldelta Center

Het IJsseldelta Center heeft Compello gevraagd om mee te denken over een toekomstbestendige IT infrastructuur waarbij de bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund. Uit de gevraagde partijen is Compello naar voren gekomen als de organisatie die de migratie, implementatie en het beheer gaat uitvoeren. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van Microsoft Office 365 in combinatie met een aantal Microsoft Azure oplossingen.

Compello implementeert Office 365 bij IJsseldelta Center

Het IJsseldelta Center heeft momenteel de IT infrastructuur op een locatie van derden staan. Deze IT infrastructuur zal ontvlochten worden en middels de cloud oplossingen van Microsoft geïmplementeerd worden. Hierbij zullen de bedrijfsspecifieke applicaties en de kantoorautomatisering beschikbaar worden gemaakt middels Microsoft Office 365 en een aantal Microsoft Azure componenten. De fasering bestaat uit de bouw van de nieuwe IT infrastructuur, migratie van de bestaande data, inrichting van de werkplekken en koppeling met de nieuwe IT omgeving en uitfasering van de oude IT infrastructuur.

Tevens zal Compello het beheer van de nieuwe IT omgeving gaan uitvoeren. Het Managed Services onderdeel van Compello biedt inmiddels voor vele duizenden gebruikers ondersteuning op IT gebied, zowel telefonisch als op locatie. Op deze afdeling zijn ervaring support engineers aanwezig die onze klanten direct kunnen helpen. Tevens is de mogelijkheid aanwezig om door te schakelen naar onze 3e lijns IT specialisten. 

Het IJsseldelta Center in Zwolle is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer. Het is gelegen in het IJsseldelta stadion, de thuishaven van eredivisieclub PEC Zwolle. Hotel Lumen en het Bluefinger restaurant zijn onderdeel hiervan.

Wij zijn er trots op dat we als IT partij uit Zwolle deze nieuwe IT omgeving mogen realiseren en beheren. Wilt u ook weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.