Nieuws

De IT omgeving in 2013 optimaal inrichten

De voorspellingen voor 2013 zijn divers, ook op IT gebied. Op het vlak van IT wordt een optimale beschikbaarheid en prestatie verwacht. Een goed ingerichte IT omgeving voldoet hier aan. Voorspellingen over de toename van Cloud Computing komen dan ook in bijna alle lijstjes terug.

De IT omgeving in 2013 optimaal inrichten

Altijd toegang tot de bedrijfsapplicaties en documenten, via elk device en vanaf elke locatie blijft ook voor 2013 het adagium.

Wij beseffen dat het belangrijk is dat de IT aan deze behoeftes kan voldoen en direct inspeelt op veranderingen binnen een organisatie. Van IT op locatie naar IT uit de cloud kan echter op veel manieren worden ingevuld. Om voor 2013 goed inzichtelijk te hebben wat er allemaal mogelijk is gebruiken wij graag een aantal tools. Aan de hand hiervan kan een traject worden gestart waarbij van te voren duidelijk is wat de voor- en nadelen zijn.

Door een prestatiemeting van de huidige omgeving wordt bepaald waar de winst te behalen is. Zo blijkt het vaak goed mogelijk om met de huidige apparatuur en een andere indeling hiervan een betere performance te realiseren is voor de gebruikers. Naast deze tool zetten we ook de Compello cloudscan in 2013 weer in om klanten de voordelen van een desktop uit de muur op een duidelijke wijze uit te leggen. Zo wordt de IT een nutsvoorziening die per gebruiker per maand te budgetteren is. Geen onverwachte IT kosten meer en alleen betalen voor datgene waar ook echt gebruik van wordt gemaakt.

De voordelen voor de organisatie van een ‘desktop uit de muur’ laten we graag zien in onze testomgeving. Deze kunnen we ook op locatie laten zien. Wilt u weten wat de voordelen voor uw IT omgeving kunnen zijn, of wilt u weten hoe de IT prestaties van uw omgeving geoptimaliseerd kunnen worden, neem dan gerust contact op.

U kunt contact opnemen met Thijs Giesbers op 038-4555170 of via t.giesbers@compello.nl.