Nieuws

Compello migreert Hartekamp Groep naar Azure en Office 365

Compello is inmiddels een groot aantal jaren de vaste IT partner van De Hartekamp Groep. Dit geldt zowel voor de Managed Services dienstverlening als voor de uitvoering van de IT projecten. Compello heeft in de afgelopen jaren diverse verbetertrajecten op IT gebied doorgevoerd bij de Hartekamp Groep. Een verdere optimalisatie van de IT omgeving wordt nu opgestart middels de migratie van de IT infrastructuur op locatie naar Microsoft Azure en Office 365. 

Compello migreert Hartekamp Groep naar Azure en Office 365

De migratie van alle on premise IT componenten naar Microsoft Azure en Office 365 zal in het eerste halfjaar van 2016 plaatsvinden. Hierbij worden onderdelen zoals Azure back-up, Azure disaster recovery, Exchange Online, Mobile Device Management, Azure Active Directory, Azure RemoteApp en de overige Office 365 componenten toegepast. Belangrijk is dat hierbij niet één op één wordt gemigreerd maar bij elk onderdeel wordt bepaald op welke wijze dit het beste past in de cloud oplossingen van Microsoft. 

Compello heeft inmiddels een groot aantal organisaties gemigreerd naar Microsoft Azure en/of Office 365. De afgelopen periode zien we dat Compello vanwege haar kennis en ervaring op dit vlak relaties de voordelen en mogelijke toepassing van Azure en Office 365 kan laten inzien. Daarnaast heeft Compello een nauwe relatie met Microsoft op het gebied van partnerships en als kennispartij. 

De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Dit doen ze in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. In totaal heeft De Hartekamp Groep meer dan 60 locaties. Met 1550 medewerkers en 725 vrijwilligers zet De Hartekamp Groep zich dagelijks in voor ruim 1800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.