Nieuws

Compello gaat SharePoint omgeving Monuta beheren

Pointeast (onderdeel van Compello) heeft recent bij Monuta de Microsoft SharePoint omgeving met additionele functionaliteit aangevuld. Tijdens dit project is de diepgaande SharePoint expertise van Pointeast erg goed bevallen. Dit heeft erin geresulteerd dat Monuta de volledige SharePoint omgeving door Compello wil laten beheren om hiermee de performance en functionaliteit te waarborgen.

Compello gaat SharePoint omgeving Monuta beheren

Het beheer van Compello bestaat uit zowel telefonische als remote ondersteuning plus SharePoint beheer op locatie. Hiermee heeft Monuta de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de servicedesk van Compello waarbij ervaren support engineers ter beschikking staan voor vragen, problemen of andere zaken. Daarnaast vindt op regelmatige basis ondersteuning op locatie plaats om proactief de SharePoint omgeving te beheren. Hierbij moet gedacht worden aan oa. het controleren van log bestanden, database optimalisatie, performance checks en groei van de omgeving.

Pointeast heeft ruime ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsoft SharePoint omgevingen zowel op locatie bij klanten als binnen SharePoint Online (Office 365). Wil u ook weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.