Nieuws

Compello realiseert SharePoint DMS bij Zorgspectrum

Pointeast (onderdeel van Compello) gaat bij Zorgspectrum een Document Management Systeem (DMS) realiseren ten behoeve van het kwaliteitssysteem. Hierbij wordt Microsoft SharePoint ingericht en wordt de begeleiding gedaan voor het vullen van het DMS.

Compello realiseert SharePoint DMS bij Zorgspectrum

Pointeast heeft ruime ervaring met de inzet van Microsoft SharePoint als kwaliteitssysteem. Voor Zorgspectrum wordt een kwaliteitssysteem gerealiseerd waarbij versiebeheer en metadata wordt toegevoegd die past bij het gebruikte management systeem binnen de organisatie en past bij de organisatie zelf. Voorbeelden van de metadata zijn o.a. documentsoort, documenteigenaar, ingangsdatum en revisiedatum. De SharePoint omgeving wordt voorzien van de juiste rechten voor de (content) beheerders. Tevens wordt de site opgenomen in de zoekresultaten met een apart kopje, zodat gebruikers ook direct kunnen zoeken in het kwaliteitssysteem.

Tijdens de implementatie kunnen de gewenste kenmerken aangevuld worden waarbij bijvoorbeeld een indeling op basis van de NEN-EN 15224 (Europese norm die is gericht op eisen voor zorgprocessen) wordt toegepast. Zorgspectrum maakt reeds gebruik van Nintex Workflow voor Microsoft SharePoint zodat aanpassingen in workflows snel en eenvoudig gerealiseerd en gebouwd kunnen worden.

Zorgspectrum is een organisatie die mensen ondersteunt met één of meerdere progressieve chronische  aandoeningen en eventuele gerelateerde aandoeningen en die daardoor beperkingen ervaren in het dagelijks leven.  Die ondersteuning biedt Zorgspectrum in eigen zorglocaties in het Utrechtse Lekstroomgebied en bij mensen thuis. Daarnaast biedt Zorgspectrum steun aan mantelzorgers, familie en vrienden die de gevolgen van deze aandoening(en) van hun naaste ondervinden. 

Pointeast heeft ruime ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsoft SharePoint omgevingen zowel op locatie bij klanten als binnen SharePoint Online. Wilt u ook weten wat Pointeast voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op via info@compello.nl