Nieuws

Compello verzorgt migratie Stadsarchief Deventer

Historisch Centrum Overijssel heeft Compello gevraagd te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor het migreren van het Stadsarchief Deventer naar de IT omgeving van Historisch Centrum Overijssel. Historisch Centrum Overijssel maakt gebruik van zowel eigen servers als gedeelde resources binnen het datacenter van Compello. Stadsarchief Deventer maakt gebruik van de IT omgeving van Saxion Hogeschool in Deventer.

Compello verzorgt migratie Stadsarchief Deventer

Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat voor het Stadsarchief Deventer een IT omgeving wordt gerealiseerd die geïntegreerd wordt in de IT omgeving van het Historisch Centrum Overijssel. Dit betekent dat alle IT systemen worden gemigreerd naar de laatste versies en worden gekoppeld met de IT omgeving van het Historisch Centrum Overijssel binnen het datacenter van Compello. Tevens worden alle werkplekken op de juiste wijze ingericht en gekoppeld met deze nieuwe IT omgeving. Naast de inrichting en migratie van de server omgeving gaat Compello het beheer van zowel de server, netwerk, datacenter als werkplek omgeving uitvoeren. 

Compello heeft inmiddels de IT infrastructuur van meerdere Stadsarchieven gemoderniseerd en gemigreerd en is volledig bekend met de bedrijfsprocessen van deze organisaties. Hierdoor is er een duidelijk overzicht van de kritische onderdelen binnen de IT omgeving van een Stadsarchief. 

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op via sales@compello.nl