Nieuws

Seydlitz Notarissen kiest voor Compello en Dirict

Compello is in de notariswereld geen onbekende partij. Met de kennis van het notarisdossier van Dirict en het bieden van een complete online werkplek, is Compello de ideale partner voor notariskantoren. Seydlitz Notarissen heeft Compello gevraagd deze integrale oplossing voor haar kantoor te implementeren. 

Seydlitz Notarissen kiest voor Compello en Dirict

Speciaal voor de notariële branche heeft Compello, in samenwerking met Dirict, één complete online werkplek gerealiseerd. Alle voordelen van de cloud in één veilige omgeving met de beste notariële applicaties. Met de online juridische werkplek van Compello wordt een complete IT oplossing voor het notariaat gerealiseerd. Naast de standaard applicaties kunnen ook specifieke notariële applicaties worden ondergebracht op de desktop. 

Betalen naar verbruik
Met de online juridische werkplek van Compello wordt een vast bedrag per gebruiker per maand betaald. Zijn meer werkplekken benodigd dan kan eenvoudig worden opgeschaald. Uiteraard geldt dit ook wanneer minder werkplekken benodigd zijn. Diensten afnemen vanuit de juridische Compello Cloud betekent dat er geen kosten meer vooraf zijn. Maandelijks wordt inzicht verkregen in het IT gebruik en wordt alleen betaald voor wat daadwerkelijk wordt verbruikt. Geen hoge investeringen vooraf en geen tussentijdse of onverwachte kosten. IT vanuit de cloud is flexibel, schaalbaar en tegen vaste lage kosten per gebruiker.

Notarisdossier
Het Notarisdossier is software voor moderne en ondernemende notariskantoren. Het is een online oplossing die optimale ondersteuning biedt om efficiënt en klantgericht te werken. Notarisdossier is gebruiksvriendelijk en door de modulaire opzet af te stemmen op de processen van het kantoor. Het is bij uitstek geschikt om de communicatie met potentiële en bestaande klanten te ondersteunen. Daarnaast worden alle processen gestroomlijnd en lopen naadloos in elkaar over. Dit is ook de kracht van het samenwerkingsverband tussen Compello en Dirict.

Enkele steekwoorden die werden genoemd gedurende het traject waren:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de oplossing;
  • Overzichtelijkheid;
  • Ruime ervaring in het notariaat;
  • Stabiele, hoog beschikbare omgeving;
  • Prettige samenwerking met Compello en Dirict.