Nieuws

Compello levert ondersteuning bij LTO Noord

LTO Noord heeft de kennis van de specialisten van Compello ingeroepen voor een verbetering binnen haar IT infrastructuur. LTO Noord heeft de wens uitgesproken om voor zowel haar webapplicaties als Microsoft SharePoint 2013 Single Sign-On (SSO) te realiseren middels Active Directory Federation Services. De doelstelling hiervan is dat gebruikers zich niet meerdere keren hoeven aan te melden voor het gebruik van applicaties.

Compello levert ondersteuning bij LTO Noord

In eerste instantie is SSO voor een aantal applicaties ingeregeld om deze werkwijze in de praktijk te ervaren. Indien het gebruik van applicaties op deze manier goed wordt bevonden en ervaren, zullen ook de overige applicaties op deze wijze worden ingeregeld. Naast de single sign-on ervaring voor de gebruikers betekent dit ook dat organisaties maar op één plek gebruikersaccounts hoeven aan te maken en te onderhouden.

LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders. LTO Noord heeft 21.000 leden.