Nieuws

Compello moderniseert uitwijkoplossing bij Koskamp

Binnen Koskamp werd gebruik gemaakt van een verouderde uitwijkoplossing voor haar IT infrastructuur. Compello heeft deze uitwijkoplossing gemoderniseerd. Hierbij is de kennis en ervaring bij soortgelijke trajecten toegepast om de meest optimale situatie te realiseren. Voor Koskamp is de IT infrastructuur essentieel voor haar bedrijfsvoering. Middels deze moderniseringsslag is de continuïteit hiervan gewaarborgd.

Compello moderniseert uitwijkoplossing bij Koskamp

Compello heeft de bestaande uitwijkoplossing vervangen door een oplossing gebaseerd op de software van Veeam. Hiermee is Koskamp verzekert van een up-to-date uitwijkomgeving. In deze situatie worden automatisch alle wijzigingen van de IT omgeving gesynchroniseerd naar de uitwijkomgeving. In het geval van een calamiteit is de organisatie snel weer operationeel met zowel de data als de IT systemen. 

Koskamp begon in 1969 met de verkoop van automaterialen, banden, oliën en gereedschappen. Door de snelle toename van het wagenpark in Nederland, zowel in diversiteit als in absolute aantallen, is het assortiment enorm gegroeid. Op dit moment heeft Koskamp acht vestigingen verspreid over noord- en oost Nederland met een centraal magazijn in Steenwijk.