Nieuws

KION Kinderopvang kiest voor Compello

KION Kinderopvang heeft Pointeast (onderdeel van Compello) gevraagd om een review van de Microsoft SharePoint omgeving uit te voeren. Uit deze review zijn een aantal verbeterpunten naar voren gekomen die de functionaliteit van Microsoft SharePoint voor KION  verhogen. Daarmee wordt het voor de organisatie mogelijk om meer functionaliteiten uit de bestaande Microsoft SharePoint omgeving te halen. Tevens dient een update slag op de omgeving plaats te vinden.

KION Kinderopvang kiest voor Compello

Beheer

Door KION is tevens de wens uitgesproken om de SharePoint omgeving te laten beheren om daarmee de performance en functionaliteit te waarborgen. Hiervoor heeft men een beheerovereenkomst met Pointeast afgesloten. Deze beheerovereenkomst bestaat uit de volgende twee componenten:

  • Telefonisch en remote support
  • SharePoint beheer

Telefonisch en remote support wordt uitgevoerd door de Servicedesk van Compello. Op de Servicedesk is een team van specialisten bereikbaar voor zowel telefonische als remote ondersteuning voor KION. Daarnaast wordt op regelmatige basis ondersteuning op locatie gegeven. Hiermee wordt proactief beheer gerealiseerd waardoor verstoringen in de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen.