Strategie

Compello is uw IT-partner voor effectieve oplossingen op het gebied van rendement, organisatie, processen en control. We zijn altijd onafhankelijk, adviseren deskundig en durven resultaat te garanderen!

Lees meer

Consultancy

Ervaren consultants die uw business en wensen begrijpen. Meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van gestructureerde implementatie en migratieplannen.

Lees meer

Implementatie

Een team van IT-specialisten implementeert uw IT-omgeving volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Met de nadruk op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.

Lees meer

Beheer

Compello weet dat het beheren van uw IT-omgeving complex en uitdagend is. De Managed Services dienstverlening van Compello ontzorgt u volledig op het gebied van uw applicatielandschap en/of IT infrastructuur.

Lees meer

Nieuws

 • Het Fries historisch en letterkundig centrum Tresoar heeft Compello gevraagd om voor de werkgroep RedBot een vooronderzoek IT uit te voeren. RedBot is de online plek waar informatie gevonden wordt over het digitaal Fries erfgoed. Er is een project aan de gang waarbij een groot deel van het Fries cultureel erfgoed digitaal wordt gemaakt. Vanaf 2018 kan iedereen online zoeken naar cultureel Fries erfgoed. Denk dan aan oude kaarten uit je regio, museumcollecties, Friese literatuur of films en foto’s. Maar ook notariële aktes, oude juridische stukken en informatie over monumenten.


   

   Lees meer
  • Pointeast (onderdeel van Compello) heeft voor Arriva een online kennisbank in Microsoft SharePoint gebouwd. Deze online kennisbank is na een testperiode met succes in productie genomen in het openbaar vervoer in de regio Limburg. Zodra de regio Limburg de online kennisbank een periode in gebruik heeft en ervaringen heeft opgedaan, zal deze over heel Nederland worden uitgerold.

   Lees meer
  • Compello heeft de dienstverlening 'Single Point of Contact' opgezet. Om een hoge kwaliteit van dienstverlening aan de medewerkers van onze klanten te kunnen bieden is centrale registratie en coördinatie rondom ICT processen met betrekking tot vele verschillende leveranciers cruciaal. Inmiddels wordt deze dienst door verschillende klanten afgenomen waaronder een middelgrote zorginstelling in het westen van het land. Middels deze 'Single Point of Contact' -dienstverlening (S.P.O.C.) vervult Compello de rol van ICT service integrator.

   Lees meer
  Archief
  Meer nieuws