implementatie

  • Home
  • implementatie

Implementatie

Een team van IT-specialisten voert de implementatie van uw IT-omgeving uit volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Alleen wanneer de toegevoegde waarde voor u zichtbaar is gaan we aan de slag. Inmiddels hebben we veel bedrijven succesvol geholpen naar een nieuwe IT omgeving waarbij de nadruk lag op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.

Hybride cloud

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken een andere manier van werken mogelijk. Tijds-, plaats- en apparaat onafhankelijk werken wordt de norm en medewerkers verwachten hierin steeds meer te worden voorzien door de IT-afdeling. Organisaties worden gedwongen keuzes te maken tussen cloud-, hybride- of on-premise oplossingen. Bij deze keuzes is het belangrijk dat de oplossingen voorzien in uw behoefte aan schaalbaarheid, groei en duidelijkheid over de kosten. Tevens is het van belang alle facetten en mogelijkheden van zowel on premise-, hybride- als volledig cloud af te wegen.

Compello heeft uitgebreide expertise op het gebied van cloud solutions zoals Microsoft Azure en Microsoft Office 365. Wij zijn in staat om u op een objectieve wijze van advies te voorzien. Daarnaast verzorgen we niet alleen de techniek, migratie en implementatie op dit gebied, maar richten we ons ook op de impact die een migratie naar de cloud op het dagelijks werk binnen een organisatie heeft. Voor een succesvolle inzet van cloud solutions is het essentieel dat eindgebruikers de nieuwe technologie omarmen en hiermee kunnen werken. Onze experts begeleiden eindgebruikers dan ook zorgvuldig in dit proces.

Beveiliging en compliancy

Compello voorziet organisaties van innovatieve ICT- beveiligingsoplossingen ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Ervaren securityprofessionals brengen uw informatiebeveiliging- en voorziening in beeld en tillen het naar een hoger niveau. Compello biedt met haar Managed Security Services oplossingen een adequate middel tegen cyberaanvallen en datalekken.

Communicatie en samenwerking

Voor het verbeteren van de communicatie en samenwerking binnen organisaties maakt Compello o.a. gebruik van Microsoft SharePoint, Microsoft Exchange en daaraan gerelateerde oplossingen. Online samenwerken rond documenten en het automatiseren van werkprocessen is steeds belangrijker geworden en steeds meer organisaties gaan of overwegingen met SharePoint aan de gang te gaan. Middels Microsoft Exchange, Skype for Business en OneDrive for Business kunnen de communicatie en samenwerkingsprocessen verder worden geoptimaliseerd. Compello heeft al meer dan 12 jaar ervaring met SharePoint en beschikt over oplossingen voor het (uit)bouwen van een intranet, extranet of Internet portal.

Dynamische werkplekken

Organisaties kunnen alleen effectief op de wisselende omstandigheden inspelen als ze over werkelijk adaptieve werkplekken beschikken. Dit houdt in dat de werkplekinfrastructuur zo wordt ingericht dat mensen kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Uiteraard is een nauwgezet beheer van gebruikersidentiteiten, privacy, digitale rechten en beveiliging van groot belang. Met workspace solutions maakt Compello het mogelijk problemen met het selecteren, implementeren en integreren van onderdelen binnen kantooromgeving op te lossen. Voor de eindgebruiker betekent dit dat hij elke applicatie overal en altijd kan gebruiken, op elk apparaat.