consultancy services

  • Home
  • consultancy services

Consultancy services

Compello vindt het belangrijk dat ervaren consultants uw business begrijpen. Zij analyseren uw wensen en zijn in staat om gestructureerd een implementatie en migratie plan op te stellen. Onze consultants binnen consultancy services hebben ruime ervaring. Dit leidt tot een versnelling van de foutloze uitrol en overgang naar een nieuwe situatie. Klaar voor de toekomst.

Implementatie en migratie plan

Het implementatieplan vertaalt de wensen en eisen vermeld in een functioneel plan en globaal technische plan in concrete, meetbare, ambitieuze en haalbare doelen. Vastgelegd wordt wie wat doet en waar verantwoordelijk voor is rekening houdend met zowel de harde als de zachte factoren. Een vast onderdeel van het implementatieplan is een plan voor de migratie naar de nieuwe omgeving inclusief tijdspaden, kennisoverdracht en aandacht voor de algehele adoptie.

Projectmanagement

Compello begeleidt met haar gecertificeerde projectmanagers IT-projecten door middel van heldere analyse en daadkrachtige aansturing. De planning, uitvoering en budgettering worden met behulp van onze projectmethodiek uitgevoerd. Onze projectaanpak is ontwikkeld op basis van de Prince2 projectmethodiek. Dit garandeert optimaal resultaat.

Technisch advies

Compello streeft naar concreet technisch IT advies in begrijpelijke taal. Onze architecten en technisch consultants hebben uitgebreide technische kennis van IT infrastructuren. Wat zijn de mogelijkheden, onmogelijkheden en best practices van IT componenten en IT infrastructuren. De architecten bewaken de samenhang. De technisch consultants zorgen voor de juiste inrichting. Compello kan tevens fungeren als sparringspartner op IT gebied.

Training en begeleiding

Compello heeft gecertificeerde IT-professionals beschikbaar die diverse officiĆ«le trainingen kunnen verzorgen, waaronder die van Microsoft. Met de nodige praktijkervaring zijn deze consultants in staat om specifieke trainingen te verzorgen op locatie en tevens in staat om uw medewerkers met ‘training on the job’ van de noodzakelijke kennis te voorzien.