Afstudeerstage communicatie, marketing, commercieel

Cloud con

Afstudeerstage communicatie, marketing, commercieel

Category: vacatures

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met de marketing, sales en communicatie binnen Compello. Compello is een landelijk opererende IT dienstverlener.

Soort: Afstudeerstage
Niveau: HBO / WO
Richting: Commercieel, communicatie, marketing

In de afstudeerstage bedenk je marketingacties en voer je deze ook uit. Je richt je op interactie met onze doelgroep door social media en ontwikkelt content voor de website. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie. De input van jouw werkzaamheden zorgt binnen Compello voor groei en efficiëntie. Je laat Compello meer klanten aan zich binden door samen met je collega’s de binnenkomende leads op te volgen en om te zetten naar nieuwe relaties en offertes. Kortom je laat je creativiteit de vrije loop.

EIGENSCHAPPEN

  • Kennis van social media
  • Passie voor marketing en sales
  • Communicatief vaardig
  • Initiatief om met eigen ideeën te komen
  • Proactief
  • Zelfstandig kunnen werken

OVER COMPELLO
Compello is een groeiend en ambitieus IT-bedrijf met een informele sfeer en enthousiaste collega’s. Innovatie, flexibiliteit, gedrevenheid en betrokkenheid zijn kernwaarden. Iedere dag zijn we bezig om bedrijven beter te laten presteren. Compello heeft een heldere kijk op IT als nutsvoorziening. Klanten van Compello krijgen wat ze verwachten, zonder zich zorgen te maken over beschikbaarheid, kwaliteit of infrastructuur. Uiteindelijk draait het om het kostbaarste bedrijfsbezit: de informatie. En met het beschikbaar stellen en beschikbaar houden van die informatie houden wij ons graag bezig.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op het Marjolein op 038 45 55 170 of via vacature@compello.nl.  Ook als je een andere periode wilt voorstellen. We komen er vast uit.

 

LEAVE A REPLY