Home

24

STRATEGIE

Compello is uw IT-partner voor effectieve oplossingen op het gebied van rendement, organisatie, processen en control. We zijn altijd onafhankelijk, adviseren deskundig en durven resultaat te garanderen.

25

CONSULTANCY

Ervaren consultants die uw business en wensen begrijpen. Meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van gestructureerde implementaties en migratieplannen.

145

IMPLEMENTATIE

Een team van IT-specialisten implementeert uw IT-omgeving volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Met de nadruk op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.

BEHEER

Compello weet dat het beheren van uw IT-omgeving complex en uitdagend is. De Managed Services dienstverlening ontzorgt u volledig op het gebied van uw applicatielandschap en/of IT infrastructuur.

Nieuws

Azure Automation

Het automatiseren van handmatige, langdurige, foutgevoelige, herhaaldelijke en simpele taken is een proces dat met de dag belangrijker wordt binnen de IT sector. Het automatiseren van dergelijke taken...

Slechts 1 keer inloggen ?

Inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat gebeurt vele malen per dag voor allerlei verschillende diensten. Om al deze wachtwoorden te onthouden worden vaak wachtwoordapplicaties gebruikt, wor...